Amerikansk coleslaw

Printer venlig version
Amerikansk coleslaw

Beskrivelse

Dette er opskriften på ægte amerikansk coleslaw! Opskriften er udviklet af den amerikanske BBQ kok Juanita, som har brugt mere end 15 år på at forfine og tilpasse denne opskrift. Den væsentligste ændring i forhold til klassisk coleslaw er, at der anvendes spidskål i stedet for hvidkål.

Skal du holde en rigtig amerikansk BBQ med masser af grillet kød er denne coleslaw nærmest obligatorisk som tilbehør!

Ingredienser

500gSpidskål (hakket)
1 Stor gulerod (skrællet og revet)
1 Rødløg (finthakket)
1dlAmerikansk mayonnaise
1spskEddike
2tskSukker
1⁄4tskSalt
1 Chili peber (valgfri)
Til
Personer
Tilberedningstid15 minutter

Fremgangsmåde

1. Start med at blande dressingen ved at blande mayonnaise, eddike, sukker og salt.

2. Hak løg og chili (valgfrit) og blande det i dressingen.

3. Hak kål og riv guleroden og hæld det i en stor skål.

4. Hæld dressingen over kålblandingen og bland godt.

5. Stil den amerikanske coleslaw i køleskab til den skal serveres.