Coleslaw med basilikum og dild

Printer venlig version
Coleslaw med basilikum og dild

Beskrivelse

Denne coleslaw får et lækkert og frisk touch med tilføjelsen af friske krydderurter. I denne opskrift har jeg valgt at bruge basilikum og dild, men de kan erstattes af eller suppleres med andre krydderurter efter din personlige smag.

Ingredienser

300gHvidkål (i strimler)
1bundtKrydderurter (hakkede, fx basilikum og dild)
1dlMayonnaise
1spskSukker
1spskÆbleeddike
4 Radiser (fint skåret)
1spskFløde
1dsGroft peber (kværnet)
Til
Personer
Tilberedningstid10 minutter

Fremgangsmåde

1. Bland kål, radiser og krydderurter i en stor skål.

2. Bland de øvrige ingredienser i en lille skål og hæld dressingen over kålblandingen.

3. Dæk skålen med plastikfilm og opbevar den i køleskabet i mindst en time før servering.