Klassisk cremet coleslaw

Printer venlig version
Klassisk cremet coleslaw

Beskrivelse

Opskriften på denne helt klassiske coleslaw stammer fra Beaver Bay i Minnesota, USA, hvor den i årevis er blevet serveret sammen med stegt kylling. Opskriften indeholder rigeligt med mayonnaise, så nogen slankesalat er der ikke tale om. Til gengæld smager den fremragende!

Ingredienser

1⁄2 Hvidkålshoved (hakket i strimler)
1 Stor gulerod (revet)
1dlMayonnaise (i god kvalitet)
25gSukker
1⁄2spskEddike
1tskSellerifrø (tørrede)
1⁄2tskSalt
1⁄4tskHvidløgspulver
Til
Personer
Tilberedningstid15 minutter

Fremgangsmåde

1. Bland kål og gulerødder i en skål og bland de resterende ingredienser i en anden skål.

2. Saml alle ingredienserne i den ene af skålene og bland. Dæk skålen til og opbevar den i køleskab i mindst 1 time før servering.